![]() ![]() |
Jul 31 2008, 06:38 PM
|
|
|
Grup: Commander İleti: 1,025 Katılım: 8-April 08 Nereden: İzmir Üye No: 7 WE Seviye: Profesyonel Uzmanlık alanı: Kod Yazma(GUI+Jass) |
NOOBISH HERO ARENA 2.6 Eveet haritadaki sorunlardan kurtulduktan sonra harita hakkında biraz bilgi vermeye geldi sıra. Öncelikle harita 5v5 e kadar oynanabilen bir hero arenadır.48 hero vardır. Diğer hero arenalardan farkı, dengeyi haritayı yapan değil, oyuncular oluşturuyor. Yani bu hero çok güçlü, o hero çok güçsüz olayı yok. Neden mi? Çünkü büyülerinizi kendiniz seçiyorsunuz. Yaklaşık 48 normal büyü ve 12 tane ulti seçeneğiniz var. Manası yüksek bir Int herosu aldıysanız damage ağırlıklı büyüler, saldırı hızı fazla bir hero aldıysanız kritik, bash gibi özellikler, str aldıysanız auraları tercih etmeniz akıllca olacaktır. Ayrıca takımınızda en az 1 healer olursa büyük faydası olacaktır. 6.levela ulaştığınızda ultinizi seçebilirsiniz. Ultilerin çoğu bana ait değil dotadan araktır. Bunun nedeni haritaya başladığım zamanlarda WE seviyem yetersizdi ve kendi skillerimi yazamıyordum. Şimdi birkaç kendi yaptığım skill ekledim tabi. Başlangıçta size 3 tane skill point veriliyor. Bunlarla ister 3 farklı büyü alabilirsiniz veya bir büyüyü level 3 yapabilirsiniz, tamamen size kalmış. Aldığınız her kill size para ve skill point sağlar. Diğer haritalardan başka bir farkı -repick özelliğinin keyfi değil stratejik önemi olmasıdır. Her oyuncuya 3 repick hakkı tanınır. Repick heronuzu değiştirme imkanı verir. Tabi aynı zamanda büyülerinizi de siler. Ama o ana kadar harcadığınız tüm skill pointi size iade eder böylece kaybınız olmadan skillerinizi yeniden alabilirsiniz veya başka skiller seçebilirsiniz. Oyunun başlarında int herosu ve nuke tarzı damage skilleriyle skill point kasarsanız, oyunun ortaları ve sonlarına doğru sağlam bir agi seçerek daha etkili olabilirsiniz. Haritanın Boss'u Gay Lord haritanın sağ üstünde yer alır. Terbiyesizdir. Onu kesen yeni Gay Lord olur ve çok güçlü hale gelir. Ama bir şartı vardır Komutlar ve Modlar -bm: Battle Mode, Her 2 dakikada bir, Nerubian ve Wendigo güçleri arenaya girer ve birbirleriyle savaşır. Tabi bundan oyuncular da nasibini alır. -ms: Movement Speed: Heronun yürüyüş hızını gösterir. -repick :Yeni hero seçmek için kullanılır. Sadece base deyken çalışır. -base: Base e geri dönmek için kullanılır, ama hpnizin %75in üzerinde olması gerekmektedir. Oynanan harita protectlidir. Haritanın boyutunu 150kb düşürdüğü için protectli olanı oynamanızı öneriyorum: http://forum.weturkiye.com/index.php?act=a...post&id=544 Yok ben haritayı açıp incelicem diyosanız buyrun:
Noobish_Hero_Arena_2.5d.w3x ( 603.89K )
İndirilme Sayısı: 62-------------------- |
|
|
|
Jul 31 2008, 08:18 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 152 Katılım: 30-June 08 Nereden: WORLD OF WARCRAFT Üye No: 2,570 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Nesne Düzenleyici |
Çok eğlenceli bir haritadır, çok emek harcadı(k) (daha dorusu o)
Baseden takımca çıkmaya çalışın =) Taktikler yapılabilir, takım oyunu örnekleri görülebilir Takımca Gay Lord adlı bossa dalıyorsun çok eğlenceli Lütfen Her türlü Bug / Şikayet / Öneriyi yazın. -------------------- Hah, let me work...
|
|
|
|
Jul 31 2008, 09:32 PM
|
|
|
Grup: Commander İleti: 1,025 Katılım: 8-April 08 Nereden: İzmir Üye No: 7 WE Seviye: Profesyonel Uzmanlık alanı: Kod Yazma(GUI+Jass) |
Noobish Hero Arena 2.5b i yükledim. Bikaç ufak değişiklik ile 4-5 tane yeni büyü ekledim. Linkler ilk mesajda.
-------------------- |
|
|
|
Jul 31 2008, 10:16 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 152 Katılım: 30-June 08 Nereden: WORLD OF WARCRAFT Üye No: 2,570 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Nesne Düzenleyici |
1-2 bug var şu anda, onlarıda düzeltelim hakkaten warcraft 3 deki en lüzumlu zaman harcatan map olucak...
Umarız -------------------- Hah, let me work...
|
|
|
|
Aug 1 2008, 12:10 AM
|
|
|
Birkaç önemli sorunu düzelttim son version, ilk mesajda.
-------------------- |
|
|
|
Aug 1 2008, 12:44 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 376 Katılım: 2-May 08 Nereden: Finlandiya lan xD Üye No: 39 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Karınca Kararınca |
Ben bunu Europe'da bile oynuyom. En favori custom hero arena mapim. Yani valla cok manyak yapmıssın. Yani mesela Gay Lord'u oldurenin kafasında "Gay Lord" yazıyor ya oyun boyunca ona kopuyorduk xD Hatırlıyom da senle oynamıstık bunu _WardeN_. Ama o zamanlar inanamamıstım dogrusunu soylemek gerekirse. Hatta mapte tavernlerin yanında "_WardeN_" felan yazıyordu ama ben yine de önyargımı yenememistim.Benim hatırladıgım tek bir hata var. O da :
°Omnislash skillini ogrendikten sonra bazen(nedenini bilmiyorum) hem manasını geri kazanıyorum hem de cd'si hiç dolmuyor. Yani wtf'de Yurnero'yla oynar gibi oynuyom ve onume gelene omnislash atıyodum. En favori herom Clockwerk Goblin xD O attack tipi varya hastasıyım xD -------------------- ![]() ![]() voDKia in Eurobattle.net |
|
|
|
Aug 1 2008, 01:47 PM
|
|
|
O Hüroyu ben yapmıştım asdfagsdfasghdsg...
Bu map yenilenecek süper olcak! -------------------- Hah, let me work...
|
|
|
|
Aug 1 2008, 02:43 PM
|
|
|
Aralıksız testler ve yığınla bug tespitinden sonra temiz olduğunu düşündüğüm yeni versiyonu indirebilirsiniz. Bazı ultileri silmek zorunda kaldım Hook ve Omnislash gibi. Bunun nedeni 7-10 günlük bir tatile çıkıyorum ve çok sınırlı sürede bugları halletmeye çalıştım neyse uzatmadan son versionu veriyim.
Noobish_Hero_Arena_2.6.w3x ( 462.16K )
İndirilme Sayısı: 32-------------------- |
|
|
|
Aug 1 2008, 04:32 PM
|
|
|
Böhü böhü, güle güle :(
Mapı kurmaya devam edicez! -------------------- Hah, let me work...
|
|
|
|
Aug 2 2008, 12:06 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 376 Katılım: 2-May 08 Nereden: Finlandiya lan xD Üye No: 39 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Karınca Kararınca |
Pöeheh yaw LordOfLycans sen bana Weplada iken WE ile ugrastıgını solememistin :S Ben seni basit bi DotAcı olarak gormustum xD
-------------------- ![]() ![]() voDKia in Eurobattle.net |
|
|
|
Aug 2 2008, 12:38 PM
|
|
|
Olm çok gizli biriyim ben dasdfagd
-------------------- Hah, let me work...
|
|
|
|
Aug 15 2008, 03:51 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 242 Katılım: 30-June 08 Nereden: Istanbul Üye No: 2,606 WE Seviye: Orta |
Evet oyun gerçekten zevkli ama 1 kere ezen hep ezior bu monotonluktan çıkması lazım oyunun bu arada unprotect mapi paylastıgın için tesekkürler trigger bilgimi arttırmamda yardımcı oldu =)
-------------------- ![]() ![]() Çalmayın dalarım xD |
|
|
|
Aug 15 2008, 03:55 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 268 Katılım: 12-July 08 Nereden: Evrende bir yer Üye No: 3,703 WE Seviye: Profesyonel |
Evet oyun gerçekten zevkli ama 1 kere ezen hep ezior bu monotonluktan çıkması lazım oyunun bu arada unprotect mapi paylastıgın için tesekkürler trigger bilgimi arttırmamda yardımcı oldu =) bu yoruma katılıyorum. -------------------- Nargilenin dumanına benzer hayallerim sadece beni zehirler ve uçup gider..
|
|
|
|
Aug 15 2008, 04:54 PM
|
|
|
Bunun bende farkındayım, peki bu durumu yok etmek için bir öneriniz veya fikriniz varmı?
-------------------- |
|
|
|
Aug 15 2008, 05:06 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 242 Katılım: 30-June 08 Nereden: Istanbul Üye No: 2,606 WE Seviye: Orta |
Animedeki gibi Creep lvl gold system oturtabilirsin,
Yada parayla int , agi , str purchase de olabilir """Yada şunu söylim belki sana yada birilerine çağrışım yapabilir""" -Arenadaki monotonlugu bozmanın kolay bir yolu var oda oyuncunun kill almadan yada ortalıkta dolaşmadan lvl ve gold kasabilmesidir. Bunu bir şekilde sağlayabilirsen belki bu monotonluk çözülebilir.Mesela XHerodaki kendi imajınla savaşman gibi olabilir. Yada şöyle bir komut ekleyebilirsin; Mesela -pvp [PlayerNick](_Warden_ mesela) yazınca karsıya bi pvp istegi gitsin karsı taraf "-pvp onaylandı" yazınca bunlar bi arenada kapıssınlar felan. vs vs aklıma geldikce yazarım eger su anda bu harita üzerinde çalışıyorsan. -------------------- ![]() ![]() Çalmayın dalarım xD |
|
|
|
Aug 15 2008, 05:32 PM
|
|
|
Tome eklemeyi düşüneceğim. Ama diğerlerini gözüm pek tutmadı. Haritanın temelini takımların sürekli combat halinde olması oluşturuyor. Bu yüzden daha çok yenilen takımı güçlendirmeye yönelik bir şeyler olabilir. Örneğin bir takımdan birisi ölünce o takıma bonus para, xp, item vermeyi düşünüyorum. Ama bi süre haritayı güncellemeyeceğim. Tabi bu haritayla tamamen ilgisiz olduğumu göstermesin. Yapılacak değişiklikleri not alıyorum. İlginiz için teşekkürler.
-------------------- |
|
|
|
Aug 15 2008, 08:22 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 278 Katılım: 26-April 08 Nereden: seninle aynı konumdayız Üye No: 28 WE Seviye: Profesyonel Uzmanlık alanı: Karınca Kararınca |
Eğer hero başka HERO tarafından , 10 kez ölürse ölen heroya 100 altın , 2 skill point ve exp verilmeli . Daha gzl olabilir böyle yaparsan.
-------------------- panter emelden korktuğum icin resmi kaldırdım
_WardeN_ (ALL) bide sey var editorde _WardeN_ (ALL) sag altta gem var BEN"(ALL) evet _WardeN_ (ALL) 123 yıldır weciyim yeni gördüm :D _WardeN_ (ALL) ne ise yarıyo BEN "(ALL) OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BEN "(ALL) ya bende tam bilmiom ama bildigimiz gem galiba sdfds _WardeN_ (ALL) fdsg BEN ""(ALL) ilk defami gordun _WardeN_> (ALL) evet BEN "(ALL) yuhanzi |
|
|
|
Aug 15 2008, 09:02 PM
|
|
|
10 çok ama 5 yapabilirim.
Eğer hero başka HERO tarafından , 5 kez ölürse ölen heroya 100 altın , 2 skill point ve 1 level. Nasıl? -------------------- |
|
|
|
Aug 16 2008, 10:56 AM
|
|
|
Grup: Private İleti: 278 Katılım: 26-April 08 Nereden: seninle aynı konumdayız Üye No: 28 WE Seviye: Profesyonel Uzmanlık alanı: Karınca Kararınca |
1 level fazla kaçmazmı ? mesela Levelinin %25 i kadar exp versin.
-------------------- panter emelden korktuğum icin resmi kaldırdım
_WardeN_ (ALL) bide sey var editorde _WardeN_ (ALL) sag altta gem var BEN"(ALL) evet _WardeN_ (ALL) 123 yıldır weciyim yeni gördüm :D _WardeN_ (ALL) ne ise yarıyo BEN "(ALL) OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BEN "(ALL) ya bende tam bilmiom ama bildigimiz gem galiba sdfds _WardeN_ (ALL) fdsg BEN ""(ALL) ilk defami gordun _WardeN_> (ALL) evet BEN "(ALL) yuhanzi |
|
|
|
Aug 16 2008, 11:03 AM
|
|
|
Öyle bişiler yaparım artık. Bu arada haritayı THW ye koydum. Yorum yapın, 5 - Highly Recomenned verin xD
http://www.hiveworkshop.com/forums/maps.php?id=qcrd5i -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:
| Basit Görünüm | Tarih : 9th September 2010 - 10:10 PM |

Jul 31 2008, 06:38 PM