IPB

Hoşgeldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

4 Sayfa V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Uber Bomberman 2.0 Tr, bildiğiniz ateri oyununun gelişmişi ve artık Türkçe
yunusowic
mesaj May 21 2008, 02:40 PM
İleti #1

WE Unleashed
Grup Simge

Grup: SpellCraft Champion I & II
Nereden: Fethiye
Üye No: 10
WE Seviye: Orta
Uzmanlık alanı: Kod Yazma(GUI)

Uber BomberMan 2.0 TR

Yüklenen Dosya(lar)  Uber_BomberMan_2.0_TR.w3x ( 687.07K ) İndirilme Sayısı: 18

Mini Game tarzında, hostun belirlediği oyun moduna göre sonlanan bir oyun. Her player tek (takım yok).

Maple İlgili

Maksimum 8 kişilik ve TÜRKÇE!
'Son Kalan (Last Man Standing)' ve 'Süreli Oyun (Time Attack)' olmak üzere 2 oyun modu.
Süreli Oyun modunda her 5 dakikada bir başlayan mini game tarzında Bonus Roundlar.
8 tane Hero var. Her heronun ilk 3 skilli bombalarla ilgili ve aynı, 4. levelda aldıkları son skilleri farklı.
Bombayla ilgilili skilleri ve heronuzu güçlendirmek için bir Upgrade Shop (Goblin Laboratuarı).
Ekstra skiller satan bir Skill Shop (Skill Fabrikası).
Heronuzu güçlendirmek için Item Shop (Goblin Tüccar).

Oyun Amacı

Skillerinizle diğer heroları öldürmek, ölen herodan düşen altınları toplayarak varolan skillerinizi geliştirmek, item ve yeni skill satın alarak daha güçlü hale gelmek. Oyunda kill alma yoktur, ölen herodan yere para düşer ve ona en yakın olan oyuncu parayı alır.

Hayatta kalmak tecrübe işidir ama gelişmek şansınıza bakar.

Bonus Bölümler nedir?

Bonus bölümler Süreli Oyun modunda 5 dakikada bir başlayan oyunlardır. Bu bölümler başlayınca arenadaki bombacı herolarınız pauselanır ve kameranız haritanın sağ üst köşesinde bonus bölümler için ayrılmış alana kayar. Burada herkes birer unit alarak bonus bölümü kazanmaya çalışır. Şu an Uber BomberMan 2.0'da 5 bonus bölüm vardır.

1) Hit Me Baby One More Time : Herkese birer boksör (villager) verilir. Villagerlerin %85 sıyrılma şansı %15'de kritik hasar verme şansı vardır. Ayakta kalan son boksör bölümü kazanır.
2) Dikkat : Mayınlar : Herkese bonus bölümün alt kenarında doğan bir kuzu verilir. Karşı kenardaki otu yiyen koyun bölümü kazanır. Tabiki yoldaki mayınlara patlamadan.
3) Sapıktan Kaçın : Herkese birer çocuk verilir. Bölüm başladıktan birkaç saniye sonra haritanın ortasında spawnlanan Sapık rasgele bir çocuğa saldırır veya blink olur. Ayakta kalan son çocuk bölümü kazanır.
4) Deli Tank : Herkese birer Mortar Team verilir. Bonus bölüm alanında rasgele gezip etrafa blink olan tankı Mortar Team'inizin roket saldırısı skiliyle patlatmanız gerekir. Tankı vuran bölümü kazanır.
5) Lanetli Hazine : Bonus bölüm alanında gizlenmiş olan Cesetlerin Lanetli hazinesini bulmanız gerekir. Peonlarınızın kazma skilliyle toprağı kazarsınız. Şanslıysanız hazineyi bulmazsınız çünkü hazine lanetli. Fakat hazineyi alan (bulan değil) bölümü kazanır.

Komutlar :
-random : Elle Seçim (ap) modunda rasgele bir hero almanızı sağlar.
-camera : Kamerayı düzeltir.
-kb : Kamerayı kuşbakışı moduna getirir.
-ms : Heronuzun hareket hızını gösterir.

Not : Haritayı incelemek isteyen arkadaşlar için haritadaki sistemler :

- Otomatik (AR) ve Elle (AP) Hero seçim sistemi
- Multiboard sistemi
- Dialog butonlarıyla seçim sistemi
- Komut sistemi (MS, kamera düzeltme vs.)
- Skill satın alma sistemi
- Triggerli skiller
- Upgrade sistemi
- İtem birleştirme sistemi

gibi sistemler var.

NOT : Haritayı 1-2 kişi değil en az 4-5 kişi oynamak çok daha fazla eğlenmenizi sağlar.

Versiyon 2.0 Yenilikler
Genel
- 75 saniyede bir 2-3 kutu rasgele noktalarda spawnlanıyor. Kutuların içinden belli şanslarla itemler düşüyor. Kutular hasar veren herhangi bir skille patlatılabiliyor.
- Üstte saatin gösterildiği daire Bonus Round Sayacı yapıldı. 1 gün geçince bonus round başlıyor.
- Oyun içindeki duvarlar (cliff) unit yapıldı.
- Uyarı mesajları değiştirildi ve sadece mesajın gittiği playera özel çalan uyarı sesi eklendi.
- Birden fazla hero alma engellendi.
- Kuş bakışı modu eklendi. -kb komutunu kullanınca kameranız tepeye doğru çekilip yere dik şekilde bakıyor.
- Oyun içi denge için item/upgrade fiyatları, hero başlangıç HP/MS'leri ve ölünce düşen altın miktarında değişiklikler yapıldı.
- Skill kısayolları Q W E (İlk 3 skill) F (Ulti) Z X C V (Ekstra skiller) olarak değiştirildi.
- Marketteki item/upgrade/skill kısayolları Q W E R (Üst sıra) A S D F (Orta sıra) Z X C V (Alt sıra) olarak değiştirildi.
- Yere bıraktığınız bomba artık tam altınızda oluşuyor. Aynı yere birden fazla bomba bırakamıyosunuz.
- Hero, item, upgrade, skill, bonus bölüm açıklamaları daha açıklayıcı hale getirildi.
- Yardım F(9) bölümü "Teşekkürler" bölümü eklendi.
- Terrainde çok küçük değişiklikler yapıldı. Kayda değer değil tongue.gif

İtem ve Upgradeler

- Su Maskesi ve Kumanda artık 2 kere alınamıyor.
- Upgrade sınırına ulaşınca geri verilen paradaki sorun düzeltildi. (teşekkürler Kenpachi41)
- Sihirli Zımbırtı 2 kere aldığınızda birleşiyor. Tekrar 2 kere aldığınızda 2. seviyelerde birleşiyor.

Skiller

- Tekme skilli daha gerçekçi hale geldi ve artık duvarların üstünden geçerken bug oluşmuyor.
- Yumruk skilline yumruk efekti eklendi.
- Roket Yağmuru skilli artık channeling değil, attıktan sonra hareket etseniz bile damage ve stun çalışıyor.
- Mayıncının ultisi hasar miktarı dengelendi ve mayın patlayınca etrafa kayalar saçılıyo.
- Tüfekgob'un ultisi Makineli Tüfek olarak değiştirildi. Skill aynı, Mortar Team yerine makineli tüfek spawnlanıyor.
- Kimyacı'nın ultisi ve Yumruk skilli çakıştığı için yumruk temel skilli değiştirildi. (Teşekkürler Kenpachi41)
- Kimyacı'nın ultisinde oluşan bombalar artık uzaktan kumanda ile patlatılabiliyor. (Teşekkürler Kenpachi41)
- Felç Bombası temel skilli Berserk olarak değiştirildi. Bombaları koşarken duraksamadan bırakabiliyorsunuz.
- Birden fazla felç bombası patlayınca sadece birinin hasar vermesi sorunu düzeltildi.
- Güdümlü bomba hasarı azaltıldı.

Bonus Bölümler

- Bonus bölümler başlarken ve biterken müzik çalıyo.
- Dikkat : Mayın bölümünde koyunlara Uçan Koyun skilli eklendi. Uçarak mayınların üstünden geçebiliyosunuz. Koyunun Gözü skillinin görüş alanı 1100'den 450'ye düşürüldü.
- Deli Uçak bölümü Deli Tank olarak değiştirildi.
- Lanetli Hazine bölümünde kazı yaparken belli bir şansla pusula çıkıyor. Hazine 90 saniye içinde bulunamazsa bonus bölümün ortasında bir ipucu belirip hazinenin hangi yönde haç birim uzakta olduğunu söylüyor. Pusula ile bu koordinatı bulabiliyosunuz.

Herolar

- Ajan ve ultisinin resmi değişti.
- Tüfekgob'un ultisinin resmi değişti.

Teşekkürler

Bu versiyonun beta testi için yardım eden Kenpachi41, DMM ve ChoBanN'a ve arkadaşına çok teşekkür ederim.

Eski Versiyon Yenilikleri

Gönül gözümü :
Versiyon 1.9c Yenilikler
Skill, item ve upgrade açıklamaları daha net hale getirildi.
Skill Fabrikasına Tombul Koyun skilli eklendi.
Multiboarda ölüm sayacı (revive time) eklendi.
Felç Bombası skilli değiştirildi.
Patlayıcı Bomba skillinin temel skilli Roar'dan Wind Walk'a çevrildi. Artık koşarken duraksamadan bomba bırakabiliyosunuz.
Goblin Laboratuarına 2 yeni upgrade eklendi.
Oyunda 2 hero kalınca çok uzadığı için Ekstra Bomba modu eklendi.
Kosu Ayakkabıları degistirildi. (+75 MS'den %10 MS'ye.)
Heroların başlangıç HP'leri azaltıldı.
Roketçi ve Tüfekgob'un ultileri dengeli hale getirildi.
Yumruk skilli artık herolar üzerinde kullanılınca damage veriyor.
-stats komutu kaldırıldı. Artık skillerin özellikleri açıklamalarda yazıyor.

Versiyon 1.8 Yenilikler
Yeni Loading Screen resmi eklendi (Teşekkürler DT-Ugur)
Roketçinin ultisindeki bug düzelmemiş, bu versiyonda düzeltildi.
Yardım menüsüne "Teşekkürler" bölümü eklendi.
Bonus bölümlerde küçük degişiklikler.

Versiyon 1.7b Yenilikler
Roketçinin ultisindeki bug düzeltildi (Teşekkürler Zagor)
Yardım menüsündeki bazı açıklamalar değiştirildi.

Versiyon 1.7 Yenilikler
Bu versiyon 3 aydır bilgisayarımda duruyodu. Yaptıgım degisiklikleri hatırlamıyorum. Aklımda kalanlar :
1 Yeni hero eklendi. (Nuke Dukem, Roketçi)
Player sayısı 8'e çıkarıldı.

Versiyon 1.6 Yenilikler
Yeni rune eklendi : Ölümsüzlük
Kosu Ayakkabılarının verdiği MS 55'ten 75'e çıkarıldı.
-stuck komutu sıkışma sorunu düzeltildiği için kaldırıldı.
Agilty başına gelen MS 25'ten 35'e çıkarıldı.
Tüfekgob ve Kimyager'in ultileri biraz değişti (oyun içi denge için).
Bonus Round AI kodlarında bir takım değişiklikler.

Versiyon 1.5b Yenilikler
Türkçe Versiyon!
Oyun başında First Blood gelene kadar bir ömür geçtiği için bütün heroların MS'si 150'ye düşürüldü. (Bombalardan rahat kaçamasınlar diye)
Artık level başına gelen 1 agility 25 MS veriyo.
Heroların başlangıç HP'leri 30 azaltıldı. Level başına kazanılan HP 10'dan 17'ye çıkartıldı.
MS biraz önem kazandığı için -ms komutu eklendi (hareket hızınızı gösteren)
Koşu Ayakkabılarının verdiği MS 90'dan 55'e düşürüldü.
Bonus Round AI kodlarında ve bazı bonus round skillerinde bir takım değişiklikler.

Versiyon 1.5 Yenilikler
Bonus roundların başında kamera sizin için yaratılan uniti seçip ona odaklanıyor.
Player sayısı 7'ye düşürüldü.
'Tekme' ve 'Yumruk' skilleri düzeltildi ve MPI hale (birden fazla player tarafından aynı anda kullanılabilme) getirildi.
Multiboard artık düzgün çalışıyor.
Yeni item : 'Su Maskesi' eklendi.
Yeni upgrade : 'Tecrübeli Bombacının Kitabı' eklendi.
Artık multiboardda doğmanız için kaç saniye kaldığı gösteriliyor.
Level atlama sistemi değiştirildi. Artık sadece Tecrübeli Bombacının Kitabı upgradiyle level atlanabiliyor (oyun içi dengeyi sağlamak için).
Daggerla arena dışına teleport olunca Herolar tekrar arena içine yollanıyor.
Bonus roundların başına ve sonuna müzik eklendi.

Versiyon 1.4 Yenilikler
Bir Trigger hatası nedeniyle oluşan oyunun aşırı kasması sorunu düzeltildi.
Bonus Roundların başlangıcında 6 saniyelik hazırlanma süresi koyuldu.

Versiyon 1.3 Yenilikler
Alış-Veriş sistemi değiştirildi.
Bonus Round modu artık sadece Time Attack Modunda çalışıyor.
Yeni bir Bonus Round eklendi (Lanetli Hazine).

Versiyon 1.2 b Yenilikler
Kamerada bir takım değişiklikler yapıldı. (JediMetin)
Bonus Roundlarda bazı buglar düzeltildi ve değişiklikler yapıldı.
Marketten dönerken duvarlara sıkışma sorunu çözüldü. (JediMetin)

Versiyon 1.2 Yenilikler
Ability Shop'a 'Tekme' ve 'Yumruk' olarak 2 yeni skill eklendi.
Her 5 dakikada bir başlayan Bonus Roundlar eklendi. (Mini Game şeklinde kazananın gold kazandığı roundlar)

Bu ileti yunusowic tarafından Jun 20 2010, 12:12 PM yeniden düzenlenmiştir.

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
DTuGuR
mesaj May 21 2008, 03:21 PM
İleti #2

Paragon
Grup Simge

Grup: Grand Marshal
Nereden: Kocaeli
Üye No: 4
Uzmanlık alanı: Modelleme/kaplama

Harita Eğlenceli Yanlız Player Sayısını 10 a düşürmeni tavsiye ederim biraz kasıyormu ne?

--------------------
Basit Modelleme-Gmax&War3 Model Editör
--------------------------------------------------------------------------------
Warcraft 3 kardeş server Xnape
XNAPE

+Quote Post
Zagor
mesaj May 21 2008, 04:31 PM
İleti #3

Paragon

Grup: Private
Üye No: 14
WE Seviye: Profesyonel

Ya birde hep yeni sekme açma hep burdan devam et 1.1 , 1.2 gibi smile.gif
Genede mapin guzel.
Birde AI yapsan daha iyi olur sdgf

--------------------
(indir)DÜNYA - AI(indir)

+Quote Post
yunusowic
mesaj May 23 2008, 08:47 AM
İleti #4

WE Unleashed
Grup Simge

Diğer mapte eksikler olduğu için tamamlanmamış projelerde açmıştım. Bittiği için tamamlanmış projelerde tekrar açtım. hatalıysam pardon.

--------------------

+Quote Post
yunusowic
mesaj May 29 2008, 06:11 PM
İleti #5

WE Unleashed
Grup Simge

Başlığın ismini falan değiştiremediğim için mesaj atarak haber vereyim dedim. Yeni versiyonlar çıktı.

--------------------

+Quote Post
JediMetin
mesaj May 30 2008, 03:28 AM
İleti #6

Güç sizinle olsun
Grup Simge

Nereden: Jedi Tapınağı
Üye No: 13

Harika değişiklikler yapmışsın. Bariz bir şekilde gelişiyor haritan. Yakın zamanda güzel bir harita olacaktır.

Bazı hatalar ile karşılaştım. Düzelttim ve haritana ekledim. Üzerinde değişiklik yaptığım kodları ayrı bir yere koydum. Klasör ismi "Jedi eklemeler". Aşağıdaki yazıları orayada yazdım. Benim WorldEdit 1.20. Umarım açarken hata vermez sende.

Kullanıp kullanmamak sana kalmış.

-All Pick-
- Görüş açısı, satın alınan karaktere odaklanıyor.

-Shopping-
- Sızma hatalarını önlemek için "Destroy last created special Effect" kodu eklendi. Forumda bununla ilgili bir konu var. Oradan detaylı bilgi alabilirsin.
- Işınlanma sisteminde sorun vardı. Marketten çıkışta savaş alanında rasgele bir yere ışınlıyordu. Birim bazen taşın üstüne ışınlanmabiliyor ve hareket edemiyordu. Bu sistemi kaldırdım. Karakter markete gitme büyüsünü yaptığı an, bulunduğu noktayı bir "yer değişkeni" içine kaydediliyor. Böylece marketen çıktığında, ışınlandığı noktaya geri dönüyor.

-Hiz denetle-
- Ayakkabı ve hızlanma sağlayan rune, aynı anda kullanılıp kullanılamadığını sınamak için bu kodu yazdım.

Ayakkabı + Rune = ikisi birbirine ekleniyor.
Ayakkabı + Rune + Rune = Rune'lardan sadece biri etkisini gösteriyor.

Kod görevini yerine getirdi. İstersen silebilirsin.

-Back to War-
- Savaş alanına dönerken, ışınlandığı noktayı kullanıyor. Ayrıca "Destroy last created special Effect" ekledim.

- Nesne Düzenleyici -
- "Select Hero" büyüsü istediğiniz gibi çalışmıyor. Aynı anda "Select Hero" ve "Select Unit" yeteneklerine sahip olan bina adam seçmek için "select Hero" , satış yapmak için "select unit" yeteneğini kullanıyordu. "Select Unit" etki alanı daha kısa olduğu için adamın kafasında ok çıksa bile, hero satın alamıyordu.
Bu yüzden "Select Hero" yeteneğini sildim. "Select Unit" yetneğininde mesafesini uzattım. Biraz karışık gelebilir ama umarım anlarsın.

- Region -
- Market isimli region'u biraz büyüttüm. Ufak alanda sıkışanlar haritanın içine yada dışına atılabilirlerdi. Şuan sorun çözüldü sayılmaz. En iyi çözüm markete yaklaşan herkesin alışveriş yapabilmesi olur bence. Yada herkes için ayrı bir alışveriş yeri yaratılabilir. Böylece birçok sorunun önüne geçilebilir.

- Terrain -

Şelaleyi biraz düzenledim ve bir iki ağaç koydum.

Son olarak, "Pathing Blocker" koymana gerek olmaması lazım. Zaten hero'lar o duvarlardan geçemez. Kodlarla alakalı birşey mi?
Ek: Dosya
Yüklenen Dosya(lar)  The_Uber_BomberMan_1.2.w3x ( 370.61K ) İndirilme Sayısı: 8

--------------------

http://www.glumbert.com/media/kineticsculpture

+Quote Post
Zagor
mesaj May 30 2008, 12:17 PM
İleti #7

Paragon

"Pathing Blocker" -->

Koyarsa: Bomba patladığında carrion swarm duwarlardan geçemez.Diğer duwarlara etki etmez.

Koymazsa:Bomba patlarsa carrion swarm duwarlardan geçerek alakasız(Çaprazındaki) kişilerede etki eder.Buda gerçek(Ateri vs) oyunundaki gibi olmaz.

Bence oyunda gözükmediğinden Pathing Blocker'ı eksik etme.

--------------------
(indir)DÜNYA - AI(indir)

+Quote Post
Zagor
mesaj May 30 2008, 12:23 PM
İleti #8

Paragon

Birde Arem sisteminde hata war:

Senin Sistem

Event-

Map initalision

Action-

Hero 1 - X
Hero 2 - Y
Hero 3 - Z

Gibi yapmışsın.Ama bu yöntemle denedik herkese aynı hero geliyor.Cafede oynadık arkadaşlala hepimize Robot Goblin geldi(Ultisi Hex).Toplam 4 kişi oynadık 4 ümüzde Robottuk ama oyun 4 kişi ile kasmıyor bunu bil smile.gif

Onun yerine "Time Elepsed - Periodic Event 0.01" yap ve integer olan 1 de 12 basamaklı arem'i her oyuncu arasına wait 0.01 saniye ekle böylece herkese 0.01 saniye aralıklı hero vererek farklı herolar dağıtmış olur.

--------------------
(indir)DÜNYA - AI(indir)

+Quote Post
Zagor
mesaj May 30 2008, 12:36 PM
İleti #9

Paragon

Birde en önemli olarak her 5 dakkada bir olan turnuvalarda oyunda 1 den fazla oyunncu yoksa direk error vererek oyundan atıyor.Bence sil onu(Bence ama sen bilirsin) çünkü 5 dakkada bir ne yapcaz bırak oyununa bak smile.gif

--------------------
(indir)DÜNYA - AI(indir)

+Quote Post
JediMetin
mesaj May 30 2008, 12:58 PM
İleti #10

Güç sizinle olsun
Grup Simge

Arem ne oluyor rasgele hero verme olayımı? Hangi Triggerlardan bahsediyorsun?

Bu arada "For each (Integer A) from X to X" kodunu gördüm. Bu kesinlikle sorun çıkartır. Kafasına göre "Integer A" rakamı değişir. "Integer B" olanıda yine aynı şekilde saçmalar (ilk kullanımda sorun çıkarmıyor gibi görünebilir. Onun yerine "For each (variable) from x to x" kullan. Bir rakam değişkeni (Integer Variable) kullanmak gerekecek ama hiç değilse sorun çıkmayacak. Bu arada tavsiyem bu kodu kullandığın her sefer için bir tane rakam değişkeni yaratman olacaktır. Sonra aranıp durursun niye bu kod çalışmıyor diye.

--------------------

+Quote Post
yunusowic
mesaj May 30 2008, 01:01 PM
İleti #11

WE Unleashed
Grup Simge

@JediMetin : Yardımların için sağol Metin. Hiz komutunu kaldırdım, çünkü bütün heroların ms'leri sabit, oyun içinde gerek olmaz hiz komutuna. Special Effectler'de sorun yoktu ama bu şekilde haritanın kasması azalmıştır sanırım. Camera ayarını bilmiyordum, her mod için düzelttim (herona odaklanmasını). Marketten oyun alanına geri teleport olmasında sürekli duvarların üstünde kalıyodu bunun için -stuck komutu koydum ama senin yaptığın şekilde daha iyi olmuş. Gerçekten çok teşekkürler.

@Zagor : Öyle bi problemle karşılaşmamıştık hiç test yaparken. Herkese farklı hero geliyodu. Tek kişilikte fatal veriyo biliyorum. Help F(9) bölümündede belirtmiştim onu. Tek kişilik oynanmaz bu oyun zaten. Ama Bonus Round'ları oyun modu olarak yapmayı düşünüyorum. Yani başta seçiceksin bonus roundlar olsun mu olmasın mı diye.

--------------------

+Quote Post
Zagor
mesaj May 30 2008, 01:12 PM
İleti #12

Paragon

Evet jedimetin onları kastetmiştim.

--------------------
(indir)DÜNYA - AI(indir)

+Quote Post
yunusowic
mesaj May 30 2008, 02:18 PM
İleti #13

WE Unleashed
Grup Simge

Metin az önce netten attık ve bikaç bug buldum. Go Shopping skillinde Point değişkeni kullanıldığı için marketteyken yanlışlıkla bastı skille adam ve teleportere girince yine markette çıkmaya başladı. Markete girenlere disable etmem lazım sanırım bu skilli. Ayrıca multiboard'dada buglar var. Sonra senle özel konuşup halledelim.

--------------------

+Quote Post
JediMetin
mesaj May 30 2008, 03:06 PM
İleti #14

Güç sizinle olsun
Grup Simge

Şu şekilde

sorun kalmayacaktır. Hatta ilerde oluşabilecek sorunlarında önüne geçecektir. Ancak, ben hala diyorumki, markete gitme olayı iyi bir fikir değil. Gördüğün gibi akla hayale gelmeyecek hatalar çıkıyor.
En iyi yöntem, adam binaya yakınken alışveriş yapabilmesi.

Ayrıca, dediğim [Integer A-B] soruna el attınmı? Unutayım deme sakın. Bütün yapacağın bir değişken yaratmak. Böyle iyi deme, %100 sorun çıkartıyor.

Bu arada, bir çeşit bomba fikri geldi aklıma. Adamı takip eden (güdümlü gibi birşey). Bunun verdiği hasar diğerlerine göre az olacak. Bombayı yere koyduktan sonra, Unit- Order Attack-move emri verebilirsin.

Son olarak, Zagor'un bahsettiği sorun ile alakalı kodların isimleri neler? Aradım ama bulamadım.

--------------------

+Quote Post
Zagor
mesaj May 30 2008, 03:06 PM
İleti #15

Paragon

Bir sorun daha var.Gemiler güzel olmuş zeplinlere göre ama tavernin dibine girmeleri gerekiyor heroyu seçmek için.
Onuda kafana göre düzelt yada taverndeki "Select Unit" skilinin alanını 1000 falan yap smile.gif

Zaten 701 yapmışsın smile.gif

Yüklenen Dosya(lar)  Yap.jpg ( 184.46K ) İndirilme Sayısı: 10

--------------------
(indir)DÜNYA - AI(indir)

+Quote Post
JediMetin
mesaj May 30 2008, 04:08 PM
İleti #16

Güç sizinle olsun
Grup Simge

Yukarıda yazdığım kod sorunu çözmeyecektir. Market isimli mıntıka (region) bütün alanı kaplayacak kadar geniş değil. Adam içinde olmayabilirde. Marketteyken adamdan o yeteneği almak ve savaş alanına döndüğünde tekrar vermek gerekiyor.

Bu market olayı.. ı ıh...

--------------------

+Quote Post
yunusowic
mesaj May 30 2008, 05:31 PM
İleti #17

WE Unleashed
Grup Simge

Tamam Marketi kaldırıyorum. Zagor'un dediği sorun bugün attık netten yine çıkmadı bende. Herkese farklı herolar geldi. Ama şöyle bi sorun çıkartıcak sanırım. 7 hero olduğu için 7'den fazla player gelirse ilk 7 farklı gerisi 7.nin herolarından olucak.
Ayrıca şu an bonus roundlarda bi sorun var. Time Attack modunda bi sorun çıkmıyo ama Last Man Standing modunda bonus round bitince fatal veriyo. Anlayamadım sebebini.

--------------------

+Quote Post
JediMetin
mesaj May 30 2008, 05:54 PM
İleti #18

Güç sizinle olsun
Grup Simge

Marketimi kaldırdın yoksa büyüyü mü? Marketi sola yanaştır. Yakınlaşan kişiler alışverişini yapıp gitsin. Sende gereksiz yere bir dünya sistem yazmak zorunda kalmazsın.

Dieğr sistemlere henüz bakamıyorum. Haftaya incelerim.

--------------------

+Quote Post
yunusowic
mesaj May 30 2008, 07:24 PM
İleti #19

WE Unleashed
Grup Simge

Koydum son halini mapin. Şimdilik sadece Throw skillindeki bugdan başka bir bug yok gibi.

--------------------

+Quote Post
yunusowic
mesaj Jun 3 2008, 07:30 AM
İleti #20

WE Unleashed
Grup Simge

Bir trigger hatası nedeniyle oyunun ilerleyen dakikalarında oluşan aşırı kasma sorunu düzeltildi. Artık lagsız ve kasmadan oynanabilir.

--------------------

+Quote Post

4 Sayfa V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:

Basit Görünüm Tarih : 5th September 2010 - 06:03 AM