![]() ![]() |
Jul 26 2010, 12:18 PM
|
|
|
Acemi ![]() Grup: Private İleti: 8 Katılım: 23-July 10 Üye No: 4,331 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Karınca Kararınca |
Dota Allstarsi Unproyla açtim jass kodlari var ama elimde jassi trigera çeviren probram var kendim yazdim dota allstarsi açmak için trigerlariyla birlikte dotayi Paylaşmayi düşünüyorum suan jasslari çevirme probramiyla %20 si tamam bitince paylaşicam
ice frogtan ne kadar küfür yiyecem kim bilir ama www.WeTurkiye.Com Akar Bu ileti DiabLoKraLi tarafından Jul 26 2010, 12:22 PM yeniden düzenlenmiştir. |
|
|
|
Jul 26 2010, 12:59 PM
|
|
|
Uzman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: JassCrafter İleti: 354 Katılım: 24-January 10 Üye No: 4,202 WE Seviye: Yeni Uzmanlık alanı: Yeryüzü Döşeme |
Nasıl oluyor o iş jass kullanılmadan yapılamayacak şeylere(ki dotada bisürü var) falan nolcak merak ettim.
|
|
|
|
Jul 26 2010, 01:01 PM
|
|
|
Acemi ![]() Grup: Private İleti: 8 Katılım: 23-July 10 Üye No: 4,331 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Karınca Kararınca |
jass kodlari açma probrami yazdim jass kodlarini trigera çeviriyo boylece orjinal dotamapı oluyo
|
|
|
|
Jul 26 2010, 01:53 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 533 Katılım: 25-August 09 Üye No: 4,082 WE Seviye: Yeni Uzmanlık alanı: Kod Yazma(GUI+Jass) |
Benim de Aklım Yatmadı Bu İse Ama Neyse Sen O triggerlerle Birlikte Jasslarıda Yollarsan On Numara Olur
-------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 26 2010, 02:33 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 999 Katılım: 24-August 08 Nereden: Northrend Üye No: 3,759 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Kod Yazma(GUI) |
neden dota'nın triggerlarını bu kadar merakla bekliyorsunuz anlamadım. ben bakmayalı o map trigger konusunda tcx i falan mı solladı? abuk sabuk çözülemeyen skilleri olan herolar, karmaşık sistemler mi eklendi? ilginç
-------------------- History is written by the victor.
Rest in Peace...Ulquiorra Schiffer ![]() Ders - Büyüler ve Yetenekler Ders - Channel Ders - Döngü Yaratmak Working on... -Signamancer -Thunder Lord Tozase, Murciélago! |
|
|
|
Jul 26 2010, 05:04 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 542 Katılım: 7-July 09 Nereden: Ankara Üye No: 4,006 WE Seviye: Profesyonel Uzmanlık alanı: Nesne Düzenleyici |
Siz boş işlerle uğraşın adam neler yapıyor. ........
|
|
|
|
Jul 26 2010, 05:25 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 533 Katılım: 25-August 09 Üye No: 4,082 WE Seviye: Yeni Uzmanlık alanı: Kod Yazma(GUI+Jass) |
DMM senin bu dediğinin tam olarak ne olduğunu anlayamadım :S
zifallon haklısın çok ileri kodları varmı yok mu bilmiyorum ama temiz kodları vara benziyo :S en azından kendimi geliştiririm die istiyorum( ki fark ettiysen jass istedim -------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 27 2010, 10:57 AM
|
|
|
Grup: Private İleti: 999 Katılım: 24-August 08 Nereden: Northrend Üye No: 3,759 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Kod Yazma(GUI) |
kendini geliştirebileceğini de sanmıyorum, en son oynadığım versiyona göre konuşuyorum (2 sene önce falanndı) burdaki çoğu kişinin yapabileceği şeyler
Rest in Peace...Ulquiorra Schiffer ![]() Ders - Büyüler ve Yetenekler Ders - Channel Ders - Döngü Yaratmak Working on... -Signamancer -Thunder Lord Tozase, Murciélago! |
|
|
|
Jul 27 2010, 11:07 AM
|
|
|
Grup: Private İleti: 434 Katılım: 10-March 10 Üye No: 4,229 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Karınca Kararınca |
ben multiboard da respawn timer ı ne uzerine yaptıgını merak ediorum... tum team ölse tum team in time ını mı gösterecek ben onu anlamadım... (hani yukarıda sayıyo ya ufak bi timer)
-------------------- I'll never feel and trouble lone inside on me..
By_HSC Gönül gözümü :
Gönül gözümü :
|
|
|
|
Jul 27 2010, 11:11 AM
|
|
|
her player için ayrı timer çıkma olayı GetLocalPlayer ile yapılmıştır diye tahmin ediyorum. gui de bir yolu yok diye biliyorum
|
|
|
Jul 27 2010, 11:22 AM
|
|
|
Hayır Ben Onu Demiyorum Bende Ordaki Buyulerin Felan Byüük Bi Kısmını Yaparım Ama Ordaki Gibi Olcağını Sanmıyorum Leaklı Oluyo Benimkiler Genelde Ordakiler Oyun İlerlesede Kastırmıyo oyunu Bide Yapamıcağım Bazı Şeylerde Var (Mesela birleştirmek için tek bi item eksikse İtem Slotu Full ken bile alabiliyosun bunu yapamam galiba)
-------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 27 2010, 12:04 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 434 Katılım: 10-March 10 Üye No: 4,229 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Karınca Kararınca |
her player için ayrı timer çıkma olayı GetLocalPlayer ile yapılmıştır diye tahmin ediyorum. gui de bir yolu yok diye biliyorum anlar gibi oldum... -------------------- I'll never feel and trouble lone inside on me..
By_HSC Gönül gözümü :
Gönül gözümü :
|
|
|
|
Jul 27 2010, 12:06 PM
|
|
|
Uzman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: JassCrafter İleti: 354 Katılım: 24-January 10 Üye No: 4,202 WE Seviye: Yeni Uzmanlık alanı: Yeryüzü Döşeme |
Ya yok arkadaşın mapı açtığı falan, en iyi ihtimalle triggerları + importları bulmuştur ama elinde object editörden hiçbişey olmadığından oturup ağlıyodur şuan.Jassı guiye çeviren program neymiş peh peh peh.
|
|
|
|
Jul 27 2010, 01:20 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 1,396 Katılım: 1-June 08 Nereden: Eskişehir Üye No: 117 WE Seviye: Yeni Uzmanlık alanı: Karınca Kararınca |
Arkadaşım bu kadar iyi programcı olsa burda işi olmaz bunlarla uğraşmaz uğraşsa bile halka açmaz...Bazı programlar varmış sadece map'teki import'ları görebilyorsan yani Haritanın kendi mpq'sunu açıyor program,okadar kodları gordugu falan yok programın ama.
-------------------- Gönül gözümü :
Nirvana -(Ayrıntılı Bilgi) Smells Like Teen Spirit Come As You Are Heart Shaped Box İletişim - GRTF_DVL@hotmail.com Döngü kullanıcısı |
|
|
|
Jul 27 2010, 02:32 PM
|
|
|
ya bi kere "jassı triggera çeviren program" kelime grubu başlı başına komik
yalnız triggerları direk gui haliyle kurtarmak mümkün. oldukça zahmetli bir iş tabi. mpq recovery falan yapıyorsun diye hatırlıyorum -------------------- History is written by the victor.
|
|
|
Jul 28 2010, 04:16 AM
|
|
|
Jass i trigera çeviren probramin adi UltimateJassxTrigger ararsaniz bulamasiniz boşuna denemeyin 2 cisi bu işlem aşiri uzun suruyor 5 jass kodunu bile 10 dk da tamamliyor cok zahmetli bi iş probram bana aittir kendim kodladim dotayinin trigerlarini kırdım bu yazdıklariniz içinde palyaşmayi pek düşünmüyorum
|
|
|
|
Jul 28 2010, 08:14 AM
|
|
|
Grup: Private İleti: 542 Katılım: 7-July 09 Nereden: Ankara Üye No: 4,006 WE Seviye: Profesyonel Uzmanlık alanı: Nesne Düzenleyici |
Senden paylaşmanı isteyen olmadı. "Trigger kırmak" gibi bir şey olmadığı gibi maplerin kilidini açarak bizim gözümüzde sadece küçülürsün. Burası yardım ve destek platformu "dotayı açtım ama size paylaşmam" gibisinden noobish düşünceler sadece sana gülmemize yol açar. Sana tavsiyem git counter-strike oyna warcraft sana göre değil. Cs'de "probram" yazılacak yerler var. Sen "probram" yazmazsan ne yapar mikicikler.
Bu ileti DMM tarafından Jul 28 2010, 08:20 AM yeniden düzenlenmiştir. |
|
|
|
Jul 28 2010, 10:09 AM
|
|
|
ben de açıkçası türkçe bilmeyen birinin ingilizce öğrenip bir program yazdığına pek inanmıyorm. o kadar programcı olsan kırmak yerine kendin yazman daha kısa sürer
|
|
|
Jul 28 2010, 11:19 AM
|
|
|
Grup: Private İleti: 502 Katılım: 17-June 09 Üye No: 3,975 WE Seviye: Profesyonel Uzmanlık alanı: Kod Yazma(GUI) |
yalan dolan beyler dotada yapamıyacagımız sıstem oldugunu sanmıyorum sonucta yapılmıs. ultimatejassxtrigger fena sallamıs
-------------------- |
|
|
|
Jul 28 2010, 04:25 PM
|
|
|
inanmiyan inanmasin elimde var acik dota yeni maplarimda dota skillerini kullaninca görüceksiniz
|
|
|
|
![]() ![]() |
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:
| Basit Görünüm | Tarih : 5th September 2010 - 05:35 AM |

Jul 26 2010, 12:18 PM