![]() ![]() |
Mar 10 2010, 03:43 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 317 Katılım: 17-June 09 Üye No: 3,974 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Kod Yazma(GUI) |
QUOTE Dear, dissmac! Spam sending from your computer was detected. We highly recommend you to check your computer and perform online virus check at our site immediately: http://remove-malware.servebbs.org/online-scanner/dissmac If you do not pass this test we will have to delete your account and forward a complaint to your ISP with attached log file (your IP address, etc.). ---------------------------------------------------- Forum Administration www.weturkiye.com banned pleasee!
Ek: Dosya
-------------------- World Of Warcraft QUOTE FOR THE HORDE </div> |
|
|
|
Mar 11 2010, 12:41 AM
|
|
|
Grup: SpellCraft Champion I & II İleti: 823 Katılım: 11-April 08 Nereden: Fethiye Üye No: 10 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Kod Yazma(GUI) |
-------------------- Yeni başlayanlar tarafından sık sorulan sorular. Tavern'den hero alma, creep çıkartıp hareket ettirme, multiboard hazırlama, bina yıkınca oyunu kazanma, shoptan skill satın alma, neutral creep spawnı vs. Soru sormadan önce bu konudaki haritaya bi göz atın belki bi çok sorunuzun cevabını bulursunuz.
Uber BomberMan 2.0 TR Range Değiştirme Sistemi v1.0 Triggerle Basit Skill Hazırlamak |
|
|
|
Mar 11 2010, 05:08 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 1,400 Katılım: 1-June 08 Nereden: Eskişehir Üye No: 117 WE Seviye: Yeni Uzmanlık alanı: Karınca Kararınca |
Bayağı geriden geliyor hemde Win7 çıktı o hâla 98te takılıyor:D
-------------------- Gönül gözümü :
Nirvana -(Ayrıntılı Bilgi) Smells Like Teen Spirit Come As You Are Heart Shaped Box İletişim - GRTF_DVL@hotmail.com Döngü kullanıcısı |
|
|
|
Mar 11 2010, 05:08 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 317 Katılım: 17-June 09 Üye No: 3,974 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Kod Yazma(GUI) |
bakmadan actım xD xD
|
|
|
Mar 17 2010, 05:36 PM
|
|
|
Acemi ![]() Grup: Private İleti: 28 Katılım: 3-January 10 Üye No: 4,186 WE Seviye: Yeni Uzmanlık alanı: Karınca Kararınca |
Forumdaki ehrkese nasıl aynı anda öm atabilio bu programı bilen wrsa bana yardımcı olablirmi
|
|
|
|
Mar 17 2010, 06:06 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 503 Katılım: 17-June 09 Üye No: 3,975 WE Seviye: Profesyonel Uzmanlık alanı: Kod Yazma(GUI) |
forum acıgı sayesınde dıye dusunuyorum adminlere baya is düstü
-------------------- |
|
|
|
Mar 17 2010, 06:42 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 146 Katılım: 1-August 09 Nereden: ffffffffffuuuuuuuuu Üye No: 4,042 WE Seviye: Profesyonel Uzmanlık alanı: Modelleme/kaplama |
Forumdaki ehrkese nasıl aynı anda öm atabilio bu programı bilen wrsa bana yardımcı olablirmi Tabii, kesin söyleriz, böylece gidip forumlarda kendi sitenin reklamını yapabilirsin. forum acıgı sayesınde dıye dusunuyorum adminlere baya is düstü Bir captcha kodu ile sorun çözülür aslında, açık falan yok sen nasıl üyelik alıyorsan o da aynı şekil -------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 17 2010, 07:23 PM
|
|
|
Acemi ![]() Grup: Private İleti: 28 Katılım: 3-January 10 Üye No: 4,186 WE Seviye: Yeni Uzmanlık alanı: Karınca Kararınca |
evet haci reklam kötü bişeymi
yardım edersen minnettar kalırım Catal kodu yazınca bu mirage bot calısmıyormu Bu ileti editor tarafından Mar 17 2010, 07:25 PM yeniden düzenlenmiştir. |
|
|
|
Mar 17 2010, 08:05 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 146 Katılım: 1-August 09 Nereden: ffffffffffuuuuuuuuu Üye No: 4,042 WE Seviye: Profesyonel Uzmanlık alanı: Modelleme/kaplama |
evet haci reklam kötü bişeymi yardım edersen minnettar kalırım Catal kodu yazınca bu mirage bot calısmıyormu Evet, kötü bir şey biri sizin sitenize girip ziyaretçilerinizi çalsa, reklam yapsa pek hoşnut olmadınız sanırım? Onu yapan ise kullanıcı listesinden ya da mesajlardan kullanıcı adlarını toplayıp teker teker mesaj çeken bir bot yani direk programı aç, sonra mesaj göndermeye tıkla herkese gitsin diye bir olay yok zaten. Kod demişsin: zaten o kodların amacı botlardan kurtulmak Bu ileti egomanyak tarafından Mar 17 2010, 08:06 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- ![]() |
|
|
|
Mar 17 2010, 10:48 PM
|
|
|
Botlar var bu mesajları atan onları engellemek icin kod koyarsında bu seferde torpil bize patlar :S
|
|
|
![]() ![]() |
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:
| Basit Görünüm | Tarih : 9th September 2010 - 10:36 PM |

Mar 10 2010, 03:43 PM