![]() ![]() |
Jul 24 2010, 08:46 PM
|
|
|
Acemi ![]() Grup: Private İleti: 5 Katılım: 24-July 10 Üye No: 4,333 WE Seviye: Yeni Uzmanlık alanı: Yeryüzü Döşeme |
ben simdi bi harita hazirladim, hersey tamam.
haritada hazir skillerde war, simdi söyle birsey istiyorum, skilleri listesi olan bi kaynak nerden bulabilirim ve haritaya nasil ekleyebilirim bunlar skill dosyasimi oluyor, yoksa sadece trigger yazi dizinlerimi, yardimlariniz icin simdiden tsk ederim |
|
|
|
Jul 24 2010, 08:48 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 999 Katılım: 24-August 08 Nereden: Northrend Üye No: 3,759 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Kod Yazma(GUI) |
sorunu yanlış anlamış olabilirim ama yine de cevaplayayım:
warcraft 3 teki skillerin işlevlerinin ve kodlamada lazım olan bilgilerinin derlendiği bir kaynak arıyorsan imzamdaki büyüler ve yetenekler isimli derste bunu bulabilirsin. -------------------- History is written by the victor.
Rest in Peace...Ulquiorra Schiffer ![]() Ders - Büyüler ve Yetenekler Ders - Channel Ders - Döngü Yaratmak Working on... -Signamancer -Thunder Lord Tozase, Murciélago! |
|
|
|
Jul 25 2010, 10:05 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 181 Katılım: 4-September 08 Üye No: 3,781 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Karınca Kararınca |
hive work shop da spells bölümünde binlercesini bulabilirsin
-------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 27 2010, 06:50 PM
|
|
|
Acemi ![]() Grup: Private İleti: 5 Katılım: 24-July 10 Üye No: 4,333 WE Seviye: Yeni Uzmanlık alanı: Yeryüzü Döşeme |
saolun arkadaşlar türkçe destek sayesinde, böyle bi site olduğu için de map hazirlamaya karar vermiştim, tüm sorunlarımı sayenizde çözüyorum, dersleri filan okudum skill yapimi çözdüm, hive work shopuda 40 yil arasam bulamazdim heralde çok hızlı çözüme ulaşıyorum teşekürler
|
|
|
|
Jul 27 2010, 07:15 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 533 Katılım: 25-August 09 Üye No: 4,082 WE Seviye: Yeni Uzmanlık alanı: Kod Yazma(GUI+Jass) |
İşte Bilinçli Bir Weturkiye vatandaşı keşke herkes dersleri okusa senin gibi
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:
| Basit Görünüm | Tarih : 5th September 2010 - 06:04 AM |

Jul 24 2010, 08:46 PM