![]() ![]() |
Jul 28 2010, 11:11 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 250 Katılım: 23-July 09 Üye No: 4,029 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Nesne Düzenleyici |
Evet beyler beklentinize deyicek olan starcraft 2 WINGS OF LIBERTY nihayyet çıktı.param var ve zenginim direk sipariş ettim.nokta
http://www.aralgame.com/asp/product/2334/S...INGS-OF-LIBERTY Bu ileti Golem tarafından Jul 28 2010, 11:14 PM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- |
|
|
|
Jul 28 2010, 11:59 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 1,396 Katılım: 1-June 08 Nereden: Eskişehir Üye No: 117 WE Seviye: Yeni Uzmanlık alanı: Karınca Kararınca |
ORJ. Çıktığı gün VATAN PC'den sipariş ettim yarın elimde fakat çıktığı günün akşımına Single player oynatmayan crack'i vede bügün tam crack'inin çıkması beni çok üzdü bunları ise arkadaşımdan öğrendim ORJ aldım cevabını "Malsın bedavası varken okadar parayımı verdin"cevabınada sinirlendim...
-------------------- Gönül gözümü :
Nirvana -(Ayrıntılı Bilgi) Smells Like Teen Spirit Come As You Are Heart Shaped Box İletişim - GRTF_DVL@hotmail.com Döngü kullanıcısı |
|
|
|
Jul 29 2010, 10:20 AM
|
|
|
Grup: Private İleti: 999 Katılım: 24-August 08 Nereden: Northrend Üye No: 3,759 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Kod Yazma(GUI) |
höst 140 lira YUH...
fiyata gel...d3 de bu fiyata çıkarsa hamachi yolu gözüktü edit: bu arada batu almasaydın keşke. oyunun multiplayerının w3 kadar ölümsüz olup olmayacağı belirsiz bir şey. en azından ucuzlamasını bekleyebilirdin crackli haliyle campaignleri bitirirken Bu ileti zilfallon tarafından Jul 29 2010, 10:21 AM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- History is written by the victor.
Rest in Peace...Ulquiorra Schiffer ![]() Ders - Büyüler ve Yetenekler Ders - Channel Ders - Döngü Yaratmak Working on... -Signamancer -Thunder Lord Tozase, Murciélago! |
|
|
|
Jul 29 2010, 11:13 AM
|
|
|
Grup: Private İleti: 1,396 Katılım: 1-June 08 Nereden: Eskişehir Üye No: 117 WE Seviye: Yeni Uzmanlık alanı: Karınca Kararınca |
Para abimden çıktı adam bankacı olm banane 140'sa 140
![]() ![]() Yihaa Birkaç saat içinde SCII elimde...10Yıllık hasret sona ericek Bu ileti BarT SimpsoN tarafından Jul 29 2010, 11:18 AM yeniden düzenlenmiştir. -------------------- Gönül gözümü :
Nirvana -(Ayrıntılı Bilgi) Smells Like Teen Spirit Come As You Are Heart Shaped Box İletişim - GRTF_DVL@hotmail.com Döngü kullanıcısı |
|
|
|
Jul 29 2010, 02:38 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 999 Katılım: 24-August 08 Nereden: Northrend Üye No: 3,759 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Kod Yazma(GUI) |
tamam bana da ısmarla 2v2 lig i ezelim beraber
-------------------- History is written by the victor.
Rest in Peace...Ulquiorra Schiffer ![]() Ders - Büyüler ve Yetenekler Ders - Channel Ders - Döngü Yaratmak Working on... -Signamancer -Thunder Lord Tozase, Murciélago! |
|
|
|
Jul 29 2010, 03:17 PM
|
|
|
2.yi alcak imkanımız olsa 2.PC'ye alacaz canım vallaha
-------------------- Gönül gözümü :
|
|
|
Jul 29 2010, 09:30 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 502 Katılım: 17-June 09 Üye No: 3,975 WE Seviye: Profesyonel Uzmanlık alanı: Kod Yazma(GUI) |
bende orj ısterdım ama malum ogrenci bütcesi
ancak editorununde crackı var elımde bıraz ınceledım gercektende baya gelıstırmısler. terrain düzenlemede ıstedıgın seklı ver kodlama sınırsız nerdeyse -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:
| Basit Görünüm | Tarih : 5th September 2010 - 06:03 AM |

Jul 28 2010, 11:11 PM