![]() ![]() |
Aug 16 2008, 04:42 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 152 Katılım: 30-June 08 Nereden: WORLD OF WARCRAFT Üye No: 2,570 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Nesne Düzenleyici |
Şöyle bi konuyuda atlıyosunuz, GayLord... Rakip takım gaylorda saldırırken sen last hit yaparsan oyunu çevirebiliyorsun.
-------------------- Hah, let me work...
|
|
|
|
Aug 17 2008, 03:06 AM
|
|
|
Çaylak ![]() ![]() Grup: Private İleti: 103 Katılım: 9-July 08 Üye No: 3,698 WE Seviye: Yeni Uzmanlık alanı: Kod Yazma(Jass) |
Hehe, nasıl atladık ki biz bu detayı LordOfLycans
Aslında bu bossların sayısı biraz artsa (haritanın boyutu da artmalı tabi.) daha dengeli bir oyun sağlanabilir. Ya da wow arena daki gibi arada bir pve modu gibi birşey olabilir. Zor ya böyle oyunlarda dengeyi sağlamak... -------------------- Make LOVE
Not WARCRAFT... |
|
|
|
Aug 17 2008, 01:05 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 152 Katılım: 30-June 08 Nereden: WORLD OF WARCRAFT Üye No: 2,570 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Nesne Düzenleyici |
PVE yerine battle mod var,
Yazıyorsunuz ve bikaç dakkada 1 savaş alanına nerubian ve wendigolar geliyolar... Bu yeterli bir pve bizce... Açıkcası tek boss güzel onu kesen çok güçleniyo ama yeni sistemle onu kesenide kesen aynı gücü çalıcak öyle öyle zincirleme gidicek :9 -------------------- Hah, let me work...
|
|
|
|
Aug 17 2008, 02:41 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 376 Katılım: 2-May 08 Nereden: Finlandiya lan xD Üye No: 39 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Karınca Kararınca |
Ooo iyi oluyor bea xD Yani bu Gay Lord GotA'daki Imba Golem gibi olcak xD
QUOTE PVE yerine battle mod var, Yazıyorsunuz ve bikaç dakkada 1 savaş alanına nerubian ve wendigolar geliyolar... Yaw ne yazınca geliyor ben bilmiyorum :S Bi de bu isim hep ilginç geliyor bana xD "Noobish" Hero Arena XD Bu degisir mi ? Millet ismi gorunce kacıyor. Yani yaratıcı bir isim gerek bence. Bende bu map vardı(bilmiyom nerden geldi xD) ama hiç oynamıyodum. Ta ki bi keresinde DotAdan sıkıldıgımda _WardeN_ da NHA'yı kurana kadar. Yani ismi insanı uzaklaştırıyor bence mapten. -------------------- ![]() ![]() voDKia in Eurobattle.net |
|
|
|
Aug 17 2008, 05:52 PM
|
|
|
Çaylak ![]() ![]() Grup: Private İleti: 103 Katılım: 9-July 08 Üye No: 3,698 WE Seviye: Yeni Uzmanlık alanı: Kod Yazma(Jass) |
Bence isim cuk oturmuş
-------------------- Make LOVE
Not WARCRAFT... |
|
|
|
Aug 17 2008, 07:20 PM
|
|
|
Anlamı isminde zaten : ))
-------------------- Hah, let me work...
|
|
|
|
Oct 14 2008, 05:32 PM
|
|
|
Çaylak ![]() ![]() Grup: Private İleti: 101 Katılım: 11-May 08 Nereden: Eskişehir Üye No: 58 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Modelleme/kaplama |
Gay Lord birine inat yazılmış gibi duruyor... ?
|
|
|
|
Oct 14 2008, 07:51 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 278 Katılım: 26-April 08 Nereden: seninle aynı konumdayız Üye No: 28 WE Seviye: Profesyonel Uzmanlık alanı: Karınca Kararınca |
@ lordmgk
evet benimde dikkatimi çekti .. -------------------- panter emelden korktuğum icin resmi kaldırdım
_WardeN_ (ALL) bide sey var editorde _WardeN_ (ALL) sag altta gem var BEN"(ALL) evet _WardeN_ (ALL) 123 yıldır weciyim yeni gördüm :D _WardeN_ (ALL) ne ise yarıyo BEN "(ALL) OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BEN "(ALL) ya bende tam bilmiom ama bildigimiz gem galiba sdfds _WardeN_ (ALL) fdsg BEN ""(ALL) ilk defami gordun _WardeN_> (ALL) evet BEN "(ALL) yuhanzi |
|
|
|
Oct 15 2008, 04:33 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 563 Katılım: 6-September 08 Nereden: Napcan bizemi gelcen Üye No: 3,788 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Yeryüzü Döşeme |
ÇOK BÜYÜK HATAN VAR
birkere intelegıc heroları asla gay lordu öldüremez çünkü onlar büyü kullanırlar çoğunlukla ve gay lordu büyü işlemiyor bu kötü olmuş ama gayet zevkli bence -------------------- ![]() Artist? What Artist? What the fuck are the artist doing in the auto market |
|
|
|
Oct 16 2008, 08:19 AM
|
|
|
intellect diye ayırma, int lere illa büyümü alcan? onların dmgleride fazla... Şahsen crit aldığım int herosu var.
Ama zaten gaylorda daldıında oyun sonlarda olcak biraz, veya takımlarla dalcan, veya sonlarda takımınla dalcan O zaman sen düz vursan passive özellikli birine yardım edersin veya kesebilirsin fakat oyun sonlarında büyülerle takılmak saçmalık hpler uçtukça büyüler etkisiz kalıyo. -------------------- Hah, let me work...
|
|
|
|
Mar 10 2010, 05:42 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 434 Katılım: 10-March 10 Üye No: 4,229 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Karınca Kararınca |
Tome eklemeyi düşüneceğim. Ama diğerlerini gözüm pek tutmadı. Haritanın temelini takımların sürekli combat halinde olması oluşturuyor. Bu yüzden daha çok yenilen takımı güçlendirmeye yönelik bir şeyler olabilir. Örneğin bir takımdan birisi ölünce o takıma bonus para, xp, item vermeyi düşünüyorum. Ama bi süre haritayı güncellemeyeceğim. Tabi bu haritayla tamamen ilgisiz olduğumu göstermesin. Yapılacak değişiklikleri not alıyorum. İlginiz için teşekkürler. Slm kardeşim.. bende merak sardım bu map olayına ama daha önce siteyi bi ögreneyim dedim arastırıyorum. sana bi önerim olabilir eger bunu yapma imkanı varsa mumkun olabilir dedigin ezilme durumunun iptali... ÖNERİ: Editörde böyle bir imkan var mı bilmiyorum ama lv arası gözetleme gibi bişi olsa, mesela yüksek lv ve düşük lv olanları ayırıp düşük lv olanlar için bi kodlama ile ayrı bi creep arenaya yollasa. baş tarafta yazılı - base seçenegi var onun gibi bir kod.. creeplerin miktarı da parça parça olmak uzere Örn:"ilk partta 3er 3er 4 grup gelse" yani ezileni yukarı cıkaracak kadar fln? harita ile ilgili olanları yada hala ugrasıor musunuz bilmiyorum ama yenilikleri buraya tekrar yazarsanız sevinirim. basit görünüslü ama güzel bi harita... -------------------- I'll never feel and trouble lone inside on me..
By_HSC Gönül gözümü :
Gönül gözümü :
|
|
|
|
Mar 10 2010, 06:29 PM
|
|
|
Grup: Grand Marshal İleti: 1,916 Katılım: 7-April 08 Nereden: Kocaeli Üye No: 4 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Modelleme/kaplama |
Kendisi LYS midir eski adıyla (öss) sınavlarına kadar yok gelince bakacağına eminim.
-------------------- Basit Modelleme-Gmax&War3 Model Editör -------------------------------------------------------------------------------- Warcraft 3 kardeş server Xnape XNAPE ![]() |
|
|
|
Mar 11 2010, 12:20 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 434 Katılım: 10-March 10 Üye No: 4,229 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Karınca Kararınca |
x)
-------------------- I'll never feel and trouble lone inside on me..
By_HSC Gönül gözümü :
Gönül gözümü :
|
|
|
|
Jul 8 2010, 01:47 PM
|
|
|
Acemi ![]() Grup: Private İleti: 25 Katılım: 2-July 10 Nereden: Nereye.. Üye No: 4,315 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Nesne Düzenleyici |
Harita cok sade geldi bana, terrainler hazırmı yoksa kendi imalatınmı? Etrafa 3-5 creep koysan level para kasmak icin falan iyi olabilirdi. Sofradada eksiklikler vardı.. Puanım 3.
Şaka bir yana bu skill alma olayı acayip hosuma gitti. Map biraz daha boyle canlı olsa creepler falan cok hos olur. -------------------- Bahtsızmısın? Alo kutup ayısı hattı; 05383379698
|
|
|
|
Jul 8 2010, 02:49 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 237 Katılım: 1-July 10 Üye No: 4,311 WE Seviye: Yeni Uzmanlık alanı: Yeryüzü Döşeme |
Banada Cok Sade geldi şimdi eurobattleden oynuoz ama hoş bi harita
-------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 8 2010, 05:43 PM
|
|
|
Konunun tarihine bi bakmanızı öneririm
-------------------- I'll never feel and trouble lone inside on me..
By_HSC Gönül gözümü :
Gönül gözümü :
|
|
|
|
Jul 8 2010, 05:50 PM
|
|
|
Grup: Private İleti: 237 Katılım: 1-July 10 Üye No: 4,311 WE Seviye: Yeni Uzmanlık alanı: Yeryüzü Döşeme |
bnde yeni açıldı konu sndm
-------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 9 2010, 10:04 AM
|
|
|
Grup: SpellCraft Champion I & II İleti: 823 Katılım: 11-April 08 Nereden: Fethiye Üye No: 10 WE Seviye: Orta Uzmanlık alanı: Kod Yazma(GUI) |
"Eskiden açılmış konulara yorum yapılmaz."
xHSC -------------------- Yeni başlayanlar tarafından sık sorulan sorular. Tavern'den hero alma, creep çıkartıp hareket ettirme, multiboard hazırlama, bina yıkınca oyunu kazanma, shoptan skill satın alma, neutral creep spawnı vs. Soru sormadan önce bu konudaki haritaya bi göz atın belki bi çok sorunuzun cevabını bulursunuz.
Uber BomberMan 2.0 TR Range Değiştirme Sistemi v1.0 Triggerle Basit Skill Hazırlamak |
|
|
|
![]() ![]() |
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:
| Basit Görünüm | Tarih : 8th September 2010 - 02:11 AM |

Aug 16 2008, 04:42 PM